Inschrijven aan de middelbare school: Wat zijn mijn rechten?

 

In deze campagne kom je te weten hoe het onderwijssysteem in elkaar zit. Wat nou het verschil is tussen 1A en 1B en welke stappen je moet nemen om je kind in te schrijven. Daarnaast wordt er tijd vrij gemaakt om op al jullie vragen rond inschrijvingen te antwoorden. De infosessie is gratis, maar inschrijven is vereist. Klik in te schrijven.

Inschrijven

Dag helden, hier kunnen jullie je inschrijven voor verschillende zaken

Inschrijvingsformulier voor de coaches!

 

PEP! – Positive Education Psychology – organiseert coaching sessies in Antwerpen om jongeren uit kansengroepen op de juiste plek in het onderwijs te krijgen.

PEP! wilt met de coaching sessies 3 zaken realiseren:

1) Voorbeeldfiguren introduceren van succesvolle rolmodellen aan jongeren uit kansengroepen
2) Positieve verwachtingen en perspectieven bieden aan jongeren uit kansengroepen zodat ze hun volledig potentieel kunnen ontplooien
3) Groter instroom van jongeren uit kansengroepen naar het hoger onderwijs

Klik om je in te schrijven als coach.

Inschrijven

Inschrijvingsformulier voor de jongeren op zoek naar coaches!

PEP! heeft een coaching project waar we rolmodellen koppelen aan jongeren. Tijdens deze coaching sessies in Antwerpen zal een rolmodel samen met jou je schoolrapport bespreken.

Hij/zij gaat je tips geven hoe je je punten kunt verbeteren, hoe je belangrijke beslissingen moet nemen in je school carrière en wat je verschillende keuzes zijn binnen het middelbaar (of hoger onderwijs).

Er zijn 6 coaching sessies per jaar, elke keer wanneer je een schoolrapport ontvangt.

Wij gaan een rolmodel aan je linken. Als je in het in 1/2/3 middelbaar zit dan vertellen we je op voorhand wat de locatie is van de coaching sessie. Als je in 4/5/6/hoger onderwijs zit, dan bepaal je zelf met de rolmodel waar jullie afspreken.

Klik om je in te schrijven.

Inschrijven

Als ik het kan, kan jij het ook!