Afgelopen semester liet PEP! 10 jongeren proeven van verschillende workshops rond innovatie en ondernemerschap. Elke week kwamen ze in aanraking met een nieuw onderwerp bij een nieuw expert-bedrijf. Met de skills die ze opdeden tijdens dit traject gingen de jongeren aan de slag en dit leidde tot een schitterend slotevent: SHOW!


De PEP! masterclasses is een initiatief dat PEP! afgelopen semester voor de tweede keer organiseerde in samenwerking met meer dan 15 partnerbedrijven. De deelnemers konden nieuwe skills leren van de experten in het vak: social media bij Google Atelier, ondernemingsplannen opstellen bij BAAS, robots aansturen bij NOKIA, … Vijf weken voor het einde kregen ze uiteenlopende challenges voorgeschoteld die aansloten bij de topics die aan bod kwamen in de workshops. Uit deze kozen de jongeren degene die het meeste aansloot bij hun interesses en talenten.

Zaterdag 7 december was het zo ver en vond het slotmoment van de master classes plaats. Het was een avond voor, door én met de jongeren! Heel wat inspiratie, gezelligheid en positieve ervaringen, waarvoor dank aan alle aanwezigen.

Florence Luyten
No Comments

Post a Comment

Comment
Name
Email
Website