Wil jij vrijwilliger worden bij PEP! ?

PEP! streeft ernaar om zo veel mogelijk kansenjongeren op de juiste plaats in het onderwijs te krijgen. Het team is er intussen in geslaagd om heel wat jongeren hierbij te helpen. Toch is er nog veel werk aan de winkel. Wil jij PEP! steunen in het bereiken van haar doelstellingen? Lees hieronder hoe jij jouw steentje kan bijdragen.

Invest your time

PEP! is continu op zoek naar vrijwilligers om de verschillende projecten mee te ondersteunen en/of om zich te engageren als coach. Doe de test, ontdek welk type vrijwilligerswerk bij PEP! het beste bij jou past en schrijf je in!

Registreer je als vrijwilliger

Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden

Spread the word

PEP! wil zo veel mogelijk jongeren uit kansengroepen bereiken om zo onze impact te vergroten. Jij kan mee het verschil maken door onze projecten, updates en activiteiten te delen via sociale media en aan mond-aan-mond reclame te doen. Werk jij met jongeren? Wil je folders? We sturen ze graag op! Stuur een mail met het aantal naar info.antwerpen@pepvzw.be

Financial support

Om het voortbestaan van PEP! te garanderen, zoeken we continu naar financiële middelen. Op die manier kunnen we onze projecten uitbreiden én meer jongeren op de juiste plaats in het onderwijs krijgen. Steun ons via de donate-knop onderaan de website of rechtstreeks via het rekeningnummer BE52 3631 6739 9509.